fbpx
WIGILIA 2021 W GDAŃSKU

Świąteczna uczta

Spotkania Wigilijne na Starej Stoczni

Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia? Restauracja Motlava informuje o organizacji wigilii dla firm, a także dla grup. Kilka wariantów menu do wyboru, świąteczny nastrój i prawdziwe, polskie smaki na talerzach. Wśród pozycji: barszcz czerwony z uszkami, sandacz na kaszotto grzybowym, pierogi z kapustą i grzybami, makowiec…

Zapraszamy serdecznie do wspólnego świętowania w tym wyjątkowym czasie!

Napisz na adres e-mail: biuro@motlava.pl
lub zadzwoń: (58) 719 51 00

Oferta 1

Zupy do wyboru

– barszcz czerwony z uszkami
– borowikowa z kluskami

Dania główne do wyboru

– polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
– udko z kaczki
– sandacz na kaszotto grzybowym

Deser do wyboru

– makowiec
– brownie z kompresowaną gruszką w winie i lodami waniliowymi

Napoje

– kawa / herbata do wyboru
– woda w dzbankach
– kompot w dzbankach

Koszt na jedną osobę 130 zł

Na alkohol oferujemy 10% rabatu.
Na dodatkowe jedzenie 5% rabatu.

Przy rezerwacjach powyżej 8 osób do końcowego rachunku doliczony zostanie serwis w wysokości 10%

Oferta 2

Zupy do wyboru

– barszcz czerwony z uszkami
– borowikowa z kluskami

Dania główne do wyboru

– polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
– udko z kaczki
– sandacz na kaszotto grzybowym

Deser do wyboru

– makowiec
– brownie z kompresowaną gruszką w winie i lodami waniliowymi

Bufet serwowany w stół

– ryba po grecku
– śledź w majeranku
– sałatka jarzynowa

Napoje

– kawa / herbata do wyboru
– woda w dzbankach
– kompot w dzbankach

Koszt na jedną osobę 155 zł

Na alkohol oferujemy 10% rabatu.
Na dodatkowe jedzenie 5% rabatu.

Przy rezerwacjach powyżej 8 osób do końcowego rachunku doliczony zostanie serwis w wysokości 10%

Oferta 3

Przystawki serwowane w stół

– krokiety
– bigos postny
– pierogi z kapustą i borowikami

Zupy do wyboru

– barszcz czerwony z uszkami
– borowikowa z kluskami

Dania główne do wyboru

– polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
– udko z kaczki
– sandacz na kaszotto grzybowym

Deser do wyboru

– makowiec
– brownie z kompresowaną gruszką w winie i lodami waniliowymi

Bufet serwowany w stół

– ryba po grecku
– śledź w majeranku
– sałatka jarzynowa

Napoje

– kawa / herbata do wyboru
– woda w dzbankach
– kompot w dzbankach

Koszt na jedną osobę 175 zł

Na alkohol oferujemy 10% rabatu.
Na dodatkowe jedzenie 5% rabatu.

Przy rezerwacjach powyżej 8 osób do końcowego rachunku doliczony zostanie serwis w wysokości 10%

PolishEnglishGermanNorwegianSwedishDanish