WIGILIA 2019 W GDAŃSKU

Świąteczna uczta

Spotkania Wigilijne na Starej Stoczni

Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia? Restauracja Motlava informuje o organizacji wigilii dla firm, a także dla grup zorganizowanych. Kilka wariantów menu do wyboru, świąteczny nastrój i prawdziwe, polskie smaki na talerzach. Wśród pozycji: barszcz czerwony z uszkami, pieczony łosoś w migdałach, pierogi z kapustą i borowikami, makowiec…

Zapraszamy serdecznie do wspólnego świętowania w tym wyjątkowym czasie!

Napisz na adres e-mail: biuro@motlava.pl
lub zadzwoń: (58) 719 51 00

Oferta 1

Zupy do wyboru

– barszcz czerwony z uszkami
– borowikowa z kluskami

Dania główne do wyboru

– polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
– pieczony łosoś w migdałach

Deser

– makowiec
– brownie z kompresowaną gruszką w winie i lodami waniliowymi

Bufet serwowany w stół

– ryba po grecku
– sałatka jarzynowa

Napoje

– kawa / herbata do wyboru
– woda w dzbankach
– kompot z suszu w dzbankach

Koszt na jedną osobę 120 zł

Na alkohol oferujemy 10% rabatu.
Na dodatkowe jedzenie 5% rabatu.

Przy rezerwacjach powyżej 8 osób do końcowego rachunku doliczony zostanie serwis w wysokości 10%

Oferta 2

Przystawki serwowane w stół

– krokiety
– bigos postny z jałowcem
– pierogi z kapustą i borowikami

Dania główne do wyboru

– udko z kaczki
– pieczony łosoś w migdałach

Deser do wyboru

– makowiec
– brownie z kompresowaną gruszką w winie i lodami waniliowymi

Bufet serwowany w stół

– ryba po grecku
– schab w majeranku ze śliwką
– sałatka jarzynowa

Napoje

– kawa / herbata do wyboru
– woda w dzbankach
– kompot z suszu w dzbankach

Koszt na jedną osobę 140 zł

Na alkohol oferujemy 10% rabatu.
Na dodatkowe jedzenie 5% rabatu.

Przy rezerwacjach powyżej 8 osób do końcowego rachunku doliczony zostanie serwis w wysokości 10%

Oferta 3

Przystawki serwowane w stół

– krokiety
– bigos postny z jałowcem
– pierogi z kapustą i borowikami

Zupy do wyboru

– barszcz czerwony z uszkami
– borowikowa z kluskami

Dania główne do wyboru

– polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
– udko z kaczki
– pieczony łosoś w migdałach

Deser do wyboru

– makowiec
– brownie z kompresowaną gruszką w winie i lodami waniliowymi

Bufet serwowany w stół

– śledź po kaszubsku
– ryba po grecku
– schab w majeranku ze śliwką
– sałatka jarzynowa

Napoje

– kawa / herbata do wyboru
– woda w dzbankach
– kompot z suszu w dzbankach
– kieliszek wina białego lub czerwonego do wyboru

Koszt na jedną osobę 180 zł

Na alkohol oferujemy 10% rabatu.
Na dodatkowe jedzenie 5% rabatu.

Przy rezerwacjach powyżej 8 osób do końcowego rachunku doliczony zostanie serwis w wysokości 10%

EnglishGermanNorwegianPolishRussianSwedish