KULINARNIE W GDAŃSKU Niezapomniany wieczór Kolacja Walentynkowa w Motlavie Dzień Zakochanych zbliża się wielkimi krokami… Co przygotował dla Was na tę okazję zespół Motlavy? kilkudaniowe menu nawiązujące do kuchni z różnych stron świata, profesjonalny wine-pairing, kameralną, nastrojową atmosferę Nie czekaj, zarezerwuj stolik już dziś! Napisz na adres e-mail: biuro@motlava.pl lub zadzwoń: (58) 719 51 00 Menu Walentynkowe Przystawka Krewetki w emulsji winno-maślanej z papryczkami chili, czosnkiem, szalotką, pomidorkami koktajlowymi i bagietką Zupa Krem z dyni na mleczku kokosowym z curry, chips z batata i zielona oliwa Danie główne Halibut z zielonym pesto, dziki ryż z grillowanymi warzywami, sos rybny na śmietanielubKonfitowane żebro wołowe marynowane w ziołach, pieczony ziemniak, świeża sałata z dressingiem Deser Beza z kremem na mascarpone, mus malinowy, czekolada „Valrhona” Koszt na jedną osobę 149 zł Zachęcamy do dokupienia pairingu win za 89 zł. Do każdego stołu doliczamy 10% serwisu kelnerskiego.